Eventkalender 2024

Welkom bij onze Eventkalender 2024! We zijn verheugd om weer een jaar vol leuke evenementen aan te kondigen.

Hieronder vind je een overzicht van enkele hoogtepunten die je niet mag missen:

Japanse avond
Datum: zaterdag 16 maart
Beschrijving: Japans eten? Dan denken we al snel aan sushi, sashimi en pokebowls… maar er is veel meer lekkers in de Japanse keuken. Na het succes van de Japanse avond van vorig jaar organiseren we het dit jaar opnieuw!

Paaslunch 
Datum: 31 maart & 1 april
Beschrijving: Op eerste Paasdag organiseren we weer een heerlijk lunchbuffet en ’s avonds is het mogelijk om à la carte of Boenders Bites te eten. De tweede Paasdag is het alleen mogelijk om om à la carte of Boenders Bites te eten. Klik hier voor meer informatie.

Dinershow
Datum: zaterdag 13 april
Beschrijving: Zaterdag 13 april organiseren wij onze eerste Dinershow in samenwerking met Wennink AV. Tijdens deze avond kan er genoten worden van entertainment tussen alle vier gangen. We zien jullie graag!

Moederdag High Wine 
Datum: zondag 12 mei
Beschrijving: De tweede zondag van mei is het weer zo ver, moederdag! Natuurlijk willen we allemaal onze moeder in het zonnetje zetten en dat kan met onze Moederdag High Wine. Gezellig een wijntje drinken met daarbij natuurlijk wat bijpassende hapjes. Verdere invulling wordt later bekend gemaakt. Reserveren kan al wel!

Aspergeavond
Datum: zaterdag 18 mei
Beschrijving: Een diner vol met culinaire verrassingen, heerlijke bijpassende wijnen en gezelligheid! Proef en geniet in Restaurant Bij Boenders! Bij aanvang ontvangt u een heerlijk glaasje bubbels, waarna onze keukenbrigade u vier of vijf gangen lang gaat verwennen met het witte goud

Seafood night 
Datum: zaterdag 13 juli
Beschrijving: Visliefhebbers opgelet! Samen met Middelkamp Vis verzorgen wij op zaterdag 13 juli een fantastische visproeverij waarbij wij u laten genieten van de beste vis en zeevruchten.

Tapas night
Datum: zondag 4 augustus
Beschrijving: Spaanse sferen op het terras bij het Wapen van Beckum! Geniet van diverse tapas of reserveer een tafeltje op ons à la carte terras en geniet van de Spaanse ambiance tijdens het diner!

Pop-up restaurant De Ruif
Datum: maandag 7 t/m 11 oktober
Beschrijving: Dineren op de meest unieke plek van de Military? Reserveer een tafeltje in pop-up restaurant ‘de Ruif’. In de week van de Military, van maandag 7 oktober t/m vrijdag 11 oktober vanaf 17:00 uur.

Wildavond 
Datum: zaterdag 16 november
Beschrijving: Op zaterdag 16 november nodigen we je uit voor een 5-gangen wild diner met bijpassende wijnen. Onze chef-kok tovert heerlijke herfstsmaken op je bord, perfect gecombineerd met zorgvuldig uitgekozen wijnen.

Blijf onze website en sociale mediakanalen volgen voor meer updates, inclusief gedetailleerde programma’s, ticketinformatie en speciale gastaankondigingen.

We kijken ernaar uit om jullie allemaal te verwelkomen op onze evenementen. Tot dan!

 

Eventkalender 2024

Leave your comment