Slide One

UITVAART, CONDOLEANCE OF SAMENZIJN

Slide One

UITVAART, CONDOLEANCE OF SAMENZIJN

Afscheid op een passende locatie

Wij denken graag mee over de invulling van deze moeilijke dag
Uitvaart - Condoleance - Boom - Carolien Abbink - Wapen van Beckum

Unieke afscheidsdienst

Uitvaart bij Het Wapen van Beckum

Op zoek naar een passende afscheidslocatie die niet voelt als uitvaartlocatie? Onze Engelse Tuin biedt als buitenlocatie een bijzondere ambience voor het afscheid of misschien heeft de overledene wel een specifieke band met Het Wapen van Beckum. De verschillende zalen bieden ruimte aan verschillende groepsgroottes en ook qua live stream is er van alles mogelijk.

Vlak na het overlijden van een dierbare komt er van alles op jullie af, er moet ontzettend veel geregeld worden. Graag helpen wij dan ook met het organiseren van de uitvaart en eventueel de condoleance naderhand. Dit geeft jullie de vrijheid om je te richten op andere dingen.

Kom gerust langs voor een kop koffie zodat we samen ideeën kunnen uitwisselen. We zijn in staat om snel te schakelen waardoor we ook last minute nog van alles voor jullie kunnen regelen.

Uitvaart - Condoleance - Afscheid - Proosten op het leven - Privé event - Familiefeest -Juvileum - Verjaardag - Wapen van Beckum

Condoleance

Koffie met broodjes of proosten op het leven?

Na het afscheid van een dierbare is het fijn om met vrienden en familie nog even samen te kunnen zijn. De bemoedigende woorden doen goed, steken je in deze moeilijke periode een hart onder de riem.

Of het nou om een groot of klein gezelschap gaat, bij Het Wapen van Beckum hebben we diverse zalen waar jullie in een intieme sfeer ontvangen kunnen worden. Er kan gekozen worden voor koffie met broodjes, samen proosten op het leven of geef de condoleance een persoonlijke tint door bijvoorbeeld een favoriet hapje van de dierbare te serveren. Naderhand is het misschien fijn om samen met de familie in een aparte ruimte te dineren. Zodat jullie de dag samen met de mensen die het dichtst bij jullie staan kunnen afsluiten.

Het Wapen van Beckum is goed bereikbaar vanuit onder andere crematoria Usselo en Borne en ligt op circa 10 minuten rijden afstand.

Hof-te-Boekelo-Uitvaart-Condoleance-Wapen-van-Beckum-Boenders-Catering-590×332

Uitvaart of condoleance op locatie?

Boenders Catering denkt graag met jullie mee

Hebben jullie zelf een locatie in gedachten waar jullie de uitvaart of condoleance het liefst plaats zouden willen laten vinden? Bij jullie thuis bijvoorbeeld, in de vrije natuur, op jullie lievelingscamping of op een boot. Het is belangrijk dat jullie er een goed gevoel bij hebben.

Het team van Boenders Catering verzorgt catering op de meest uiteenlopende locaties door heel Nederland. Wij nemen graag de tijd om samen met jullie te kijken naar de mogelijkheden op de door jullie uitgekozen locatie. Mochten jullie ook hier nog niet helemaal uit zijn, geen probleem! Ook daarin hebben we de nodige suggesties, Hof te Boekelo is bijvoorbeeld een bijzondere locatie.

Ook op locatie geldt dat er op catering gebied van alles mogelijk is. Van koffie met broodjes tot een borrel met hapjes of een uitgebreid diner. We denken graag met jullie mee.

Afscheid nemen doe je samen

Onze referenties

Wij werken onder andere voor:
TWW Twentse weg - en waterbouw bv - vierkant
Friesland Campina - vierkant
Ten Hag - vierkant
Dijkstra Plastics - logo- vierkant
Huiskes Kokkeler - vierkant