Slide One

BEDRIJFSFEEST, VERGADERING OF CONGRES

Slide One

BEDRIJFSFEEST, VERGADERING OF CONGRES

Zakelijk event

Combineer business en plezier bij Het Wapen van Beckum
IKT-Bubbels

Bedrijfsfeest

Reden voor een feestje?

Zomerbarbecue, kerstborrel of een ander personeelsfeest in het verschiet? Op zoek naar een unieke locatie om samen met uw collega's en medewerkers te proosten op een waanzinnig jaar? Wilt u samen met hen gewoon lekker genieten van een hapje, drankje en lekkere muziek? Of organiseert u de avond liever in een bepaalde stijl en met een bepaald thema? Wat dacht u van een casino avond? Ga samen aan de slag en leer ringsteken, solex rijden,  schermen of schapen drijven. Een avond vol lachen gegarandeerd!

Naast een personeelsfeest zijn er natuurlijk nog veel meer redenen te bedenken voor het geven van een bedrijfsfeest. Heeft u een jubileum te vieren? Een nieuw product gelanceerd? Een nieuwe deal gesloten? Een prijs gewonnen? Wat de aanleiding voor uw zakelijk event ook is, wij denken graag met u mee om er een spetterend feest van te maken! Toch liever een origineel bedrijfsfeest op eigen locatie? Ook dat kan! Onze collega's van Boenders Catering denken graag met u mee!

Vergadering Nunnink Restaurant B2B

Vergadering

Perfect te combineren met een lunch of diner

Het Wapen van Beckum is de uitstekende vergaderlocatie zowel voor het kleinschalig vergaderen als voor grote groepen. Gezien de ruimte en verschillende zaalgroottes is ook het coronaproof op afstand vergaderen geen probleem. Inspireer collega's en werknemers door een vergadering te organiseren op een unieke locatie. Kom uit de sleur van de dagelijkse werkzaamheden en stimuleer de productiviteit middels creatieve versnaperingen tijdens de vergadering. Verras de deelnemers met een uitgebreide lunch als pauze moment en sluit af met een heerlijk diner.

Wij zorgen voor voldoende notitieblokken, pennen, een flipover, een gratis & snelle wifi-verbinding, ruime parkeergelegenheid, verschillende mogelijkheden qua audiovisuele apparatuur en altijd een flexibele zaalopstelling. Heeft u daarbij nog speciale wensen en behoeften? Wij zorgen dat het aanwezig is, zodat u ongestoord tot goede idee├źn kan komen.

Munsterhuis Beunder spreker

Congres

De locatie kan uw event maken of breken

Events zijn belangrijk om kennis uit te breiden en relaties te versterken. Een passende locatie is cruciaal voor een seminar, symposium of congres, maar ook de hapjes en drankjes dragen bij aan de sfeer van deze dag. Belangrijk bij het kiezen van de locatie is dat het goed bereikbaar is, voldoende parkeergelegenheid heeft en er een hotel- of andere overnachtingsmogelijkheid in de buurt is.

Het netwerken wat op deze dag centraal staat, is van groot belang voor een bedrijf, maar ook voor de deelnemers van het congres. U kunt extra netwerkmogelijkheden bieden door voor een locatie te kiezen waar een restaurant in de buurt is. Zoals ons Restaurant Bij Boenders. Hier kunnen deelnemers na afloop van het congres, symposium of seminar met een select gezelschap nog even napraten. Benieuwd naar de verschillende mogelijkheden bij Het Wapen van Beckum? Wij denken graag met u mee!

Locatie

Bereikbaarheid van uw zakelijk event

Het Wapen van Beckum ligt tussen Hengelo en Haaksbergen, op korte afstand van de A35, de A1 en de N18. Met circa 325 parkeerplekken is er voldoende parkeergelegenheid. Direct tegenover de ingang vindt u een bushalte waardoor het zakelijk event ook middels openbaar vervoer goed bereikbaar is.

Auto

Vanaf de afslag Hengelo-Zuid (bereikbaar via A35 en A1) rijdt u richting Haaksbergen. Na circa 4 minuten bereikt u onze locatie.
Vanaf de afslag Haaksbergen vanaf de N18 rijdt u richting Hengelo. Na circa 7 minuten bereikt u onze locatie.

Openbaar vervoer

Ieder kwartier rijdt er een bus (Keolis 53 en 59) vanaf Centraal Station Hengelo richting Haaksbergen. Na circa 13 minuten stapt u uit aan de overkant van de straat van Het Wapen van Beckum bij bushalte 'R.K. Kerk Beckum'.

Ook vanaf het busstation in Haaksbergen rijdt er ieder kwartier een bus (Keolis 53 en 59) richting Hengelo. Na circa 12 of 17 minuten stapt u uit voor de ingang van Het Wapen van Beckum bij bushalte 'R.K. Kerk Beckum'.

Google Maps

Groot scala aan zakelijke mogelijkheden

Onze referenties

Wij werken onder andere voor:
TWW Twentse weg - en waterbouw bv - vierkant
Friesland Campina - vierkant
Ten Hag - vierkant
Dijkstra Plastics - logo- vierkant
Huiskes Kokkeler - vierkant