Lees hier ons laatste nieuws

Laatste nieuws

Lees meer over onze activiteiten, evenementen en concepten!

Tapas Night | 5 augustus

Spaanse sferen op zaterdag 5 augustus bij het Wapen van Beckum! Kom deze avond heerlijk genieten van diverse tapas en de Spaanse ambiance op ons terras. Reserveer een plekje via: https://widget.guestplan.com/?id=Boq3inN0e4c5df853ce073493f49c737ea84c1fcac7fdc10&fbclid=IwAR1p0Z8lfK_RrMsJOqoUsCDFalACvUhN6IjPcy3CcicoK_O4rO9TlFaoFBI

Japanse avond | zaterdag 18 maart 2023

Japans eten? Dan denken we allemaal aan sushi. Maar is nog veel meer lekkers uit de Japanse keuken. Wij nemen je tijdens onze Japanse avond graag mee naar deze keuken waarbij we de volgende gerechten zullen serveren: Maki Sushi Dragon roll | tonijn | crunchy roll zalm Ramen Dashi | noedels | ei Okonomiyaki Japanse […]

Vertrouwen in mooie toekomst voor Beckum!

Eigenaren Wapen van Beckum over hun erfpachtcontract dat afloopt en het Masterplan “Al dagen spreekt iedereen me aan en blijven appjes maar binnenstromen van mensen die meeleven en willen weten hoe het nou eigenlijk in elkaar zit”, glimlacht Roy Boenders. Hij geeft toe dat ook hij en zijn familie erg schrokken van de berichten in […]

Team

Vacature | medewerker huishouding/keukenhulp

Gezocht: Voor ons team van de huishouding zoeken wij enthousiaste medewerkers die samen met onze collega’s zorgen voor blinkende kwaliteit. Functie: Medewerker huishouding / keukenhulp Wat ga je doen? Afwassen en opruimen Schoonmaakwerkzaamheden Keuken ondersteunen met diverse hand en span diensten zoals bijv. het bakken van frituursnacks, broodjes smeren, hapjes voorbereiden Wie zoeken wij? Is […]

Meer weten?

Meer weten na het lezen van het laatste nieuws? Neem contact met ons op via het contactformulier of kom in gesprek met een van onze medewerkers:

Mail: info@wapenvanbeckum.nl
Bel: 074 367 65 65

Of kom een keer langs bij Het Wapen van Beckum voor een kop koffie!

Iets te vieren? Kom bij Het Wapen van Beckum!

Trouwen - Nieuws - Trouwlocatie - Bruiloft

Trouwen

Elke bruiloft is uniek!

Wij vinden persoonlijk contact erg belangrijk. Wij zorgen tenslotte voor jullie trouwdag en dat heeft niet alleen te maken met het verzorgen van de dag zelf, maar ook de communicatie tijdens de voorbereidingen speelt hierbij een grote rol.

Daarbij draaien wij bij Het Wapen van Beckum onze handen niet om voor een grote groep, maar een intieme bruiloft heeft natuurlijk ook zijn charme! Op welke manier of in welke vorm jullie ook willen trouwen, wij denken graag met jullie mee over de invulling van deze grote dag!

Privé event - nieuws - feestavond - familiefeest - familiedag - jubileum - verjaardag - Wapen van Beckum

Privé events

Het organiseren van feesten zit in ons DNA

Trouwplannen? Op zoek naar een locatie voor een speciale feestavond, familiedag, jubileum of verjaardag? Of gewoon zin in een feestje? Wij nodigen je graag uit voor een kop koffie bij Het Wapen van Beckum om samen met ons eens ideeën uit te wisselen.

Je wil immers iedereen een onvergetelijke dag of avond bezorgen, eentje waar nog lang over nagepraat wordt. En dáár denken wij nou graag over mee! Wij hebben natuurlijk niet voor niets al meer dan 125 jaar ervaring. Misschien heb je al inspiratie op kunnen doen door het lezen van onze blog!

Zakelijk event - nieuws - Congressen & vergaderingen - zakelijk - Wapen van Beckum

Congressen en vergaderingen

Ieder event is onze missie!

Events zijn belangrijk om kennis uit te breiden en relaties te versterken. Een passende locatie is cruciaal voor een seminar of congres, maar ook de hapjes en drankjes dragen bij aan de sfeer van deze dag. Wij beschikken over vergaderruimtes voor iedere groepsgrootte met verschillende mogelijkheden qua audiovisuele apparatuur en altijd een flexibele zaalopstelling.

Het netwerken wat op deze dag centraal staat, is van groot belang voor een bedrijf. Daarom is het goed om voldoende aandacht aan de organisatie te geven, hier helpen wij graag bij.

Onze referenties

Wij werken onder andere voor:
TWW Twentse weg - en waterbouw bv - vierkant
Friesland Campina - vierkant
Ten Hag - vierkant
Dijkstra Plastics - logo- vierkant
Huiskes Kokkeler - vierkant