Slide One

HUWELIJK, RECEPTIE, DINER EN FEEST

Slide One

HUWELIJK, RECEPTIE, DINER EN FEEST

Trouwen bij Het Wapen van Beckum

Al meer dan 125 jaar dé trouwlocatie van het oosten!
Trouwen - Nieuws - Trouwlocatie - Bruiloft

Jullie mooiste dag!

Vier je bij Het Wapen van Beckum

De romantiek van een historische, landelijke locatie gecombineerd met trendy design zorgt voor een schitterende ambiance voor jullie trouwdag. Kiezen jullie voor een receptie op het terras, een festival bruiloft in onze Engelse tuin of een knallend dansfeest in één van onze feestzalen? Het Wapen van Beckum biedt een warme en exclusieve sfeer voor jullie grote dag.

Iedere zaal heeft een eigen unieke stijl. Afhankelijk van jullie wensen en aantal gasten kies je voor de zaal die past bij jullie smaak. Een bijzondere bruiloft in Nunnink Borrel & Restaurant of een compleet buitenfeest in onze Engelse tuin. Laat je verrassen door de keuken met smaakvolle moderne gerechten met een knipoog naar de Franse en Mediterraanse keuken.

Officiële trouwlocatie gemeente Hengelo - Trouwen - Wapen van Beckum

Officiële trouwlocatie in Hengelo

Buiten in onze Engelse tuin!

Op zoek naar een andere locatie dan het gemeentehuis om elkaar het jawoord te geven? Kom dan eens een kijkje nemen bij Het Wapen van Beckum.

Sinds 2011 is Het Wapen van Beckum een vaste trouwlocatie van de gemeente Hengelo. De huwelijksvoltrekking kan buiten plaatsvinden omringd door het groen in onze Engelse tuin of binnen in een van onze verschillende zalen. Kom gerust eens kijken!

Meer informatie over trouwen of partnerschapsregistratie? Op de website van de Gemeente Hengelo vind je meer informatie over hoe dit in zijn werk gaat: Trouwen in Gemeente Hengelo

Wedding - Trouwen - Bruiloft - Huwelijk - Festival- uniek - op locatie - Boenders Catering

Trouwen op een unieke locatie of thuis?

Boenders Catering denkt graag met jullie mee!

Het team van Boenders Catering organiseert bruiloften op de meest uiteenlopende locaties door heel Nederland. Wij nemen graag de tijd voor een kennismakingsgesprek zodat we samen tot een fantastisch concept kunnen komen!

Een Nordic Tipi tent, ‘stoere BBQ's’, kruiwagens vol bier, lampionnen, vlaggetjes, bloemen, Perzische kleden? Trouwen jullie het liefst op een landgoed, is een bruiloft in de achtertuin jullie droom of liever een diner en feest tussen de wijnranken?

Er is van alles mogelijk! We denken graag met jullie mee.

Food Experience

Liefde gaat door de maag, ook op jullie bruiloft

Een belangrijk onderdeel van de trouwdag is het diner. Een moment om samen met jullie 'loved ones' te genieten van lekker eten en drinken terwijl je samen herinneringen ophaalt en ervaringen deelt. Bij Het Wapen van Beckum denken we continu na over de optimale culinaire beleving. Daarbij staan passie, inspiratie en dagverse producten centraal. Onze keukenbrigade bereid de mooiste gerechten van kleine amuses tot uitgebreide buffetten en diners.

Maatwerk is onze specialiteit en graag gaan wij met jullie in gesprek om samen tot een prachtig food concept te komen. Op zoek naar een informeel trouwmenu in de vorm van live cooking, shared dining of walking dinner? Een uitgeserveerd diner aan lange tafels waarbij het aan jullie is of we een vast menu samenstellen of dat gasten op de dag zelf nog kunnen kiezen? Of liever een traditioneel buffet zodat men van plek kan wisselen tijdens het diner.

Welk concept ook het beste bij de 'look & feel' van jullie bruiloft past, wij zorgen dat het een culinaire ervaring wordt!

Vraag naar de mogelijkheden

Tips & Tricks

Ervaring is er om te delen

Het Wapen van Beckum is al meer dan 125 jaar dé bekende trouwlocatie in Twente, van een klein feestje tot een bruiloft van meer dan duizend gasten.

Al die jaren ervaring in de wereld van bruiloften, huwelijken, feesten en partijen delen wij graag met jullie om er de perfecte dag van te maken. Hoe leuk is het bijvoorbeeld om jullie initialen in lichtletters neer te zetten? Een creatieve bruidstaart te serveren die specifiek voor jullie gemaakt is? Te zorgen dat de 'look & feel' van jullie bruiloft tot in de puntjes klopt samen met een styliste die het Wapen van Beckum door en door kent? En ook de perfecte band, DJ of artiest mag natuurlijk niet ontbreken!

Kortom, genoeg om er een onvergetelijke dag van te maken!

Kom samen met ons brainstormen

Dé bekende trouwlocatie in Twente

Onze referenties

Wij werken onder andere voor:
TWW Twentse weg - en waterbouw bv - vierkant
Friesland Campina - vierkant
Ten Hag - vierkant
Dijkstra Plastics - logo- vierkant
Huiskes Kokkeler - vierkant