Slide One

Restaurant Bij Boenders - Het Wapen van Beckum

Slide One

Restaurant Bij Boenders - Het Wapen van Beckum

Kom, Proef & Geniet!

Restaurant 'Bij Boenders' gevestigd in Het Wapen van Beckum
Hoofdgerecht

Diner

Laat je verrassen door onze keukenbrigade!

Met onze ambiance, gastvrijheid en gerechten proberen wij in ons restaurant telkens weer te verrassen. Een wisselende à la carte kaart met heerlijke seizoenspecialiteiten en klassiekers.

Informeer ook naar onze wijnkaart of neem een kijkje in onze wijnkelder! De wijnen, speciaal geselecteerd, sluiten goed aan bij onze gerechten. Wij adviseren graag over onze wijnen voor een perfecte wijn-spijs combinatie.

Lunch broodje

Lunchen & Borrelen

Op een van onze prachtige terrassen!

Van woensdag tot en met zondag ben je ook van harte welkom in ons restaurant of op het terras voor een heerlijke lunch, een kop koffie of een borrel! Perfect te combineren met een wandel- of fietstocht door het unieke Twentse landschap.

Restaurant Bij Boenders is tevens de perfecte plek voor een zakelijk overleg of een lunchafspraak. De rustige ambiance leent zich uitstekend om zaken te combineren met een lunch, borrel of diner.

Voorgerecht

Reserveren

Zeker zijn van een plekje?

Wilt u komen eten bij Boenders en zeker zijn van een plekje? Reserveer dan een tafel! Spontaan binnenlopen? Zeker doen!

Een tafel reserveren bij Boenders is nu nog makkelijker! Klik op de button ‘reserveer online’ en reserveer direct een tafel in het restaurant of op het terras!

Graag tot snel!

Zakelijk overleg of lunchafspraak

Restaurant Bij Boenders is hiervoor een uitstekende plek

Neem klanten, collega's of partners mee voor een zakelijke lunch of diner in Restaurant Bij Boenders. Een geweldige manier om zaken te bespreken in een ontspannen omgeving, een positieve indruk achter te laten en langdurige relaties op te bouwen.

Op zoek naar een locatie om een vergadering te combineren met een lunch? Even snel wat eten tijdens de vergadering omdat er weinig tijd is, of juist uitgebreid lunchen in een andere ruimte om even ongedwongen met elkaar te kunnen praten. Er is bij ons van alles mogelijk! Het sluiten van de deal gaat toch net iets prettiger onder het genot van een goed glas wijn en heerlijke gerechten. En ook voor een kort overleg met een kop koffie of als werkplek terwijl de elektrische auto aan het oplaadpunt staat is Restaurant Bij Boenders uitermate geschikt.

Reserveer nu

Terras Bij Boenders

Perfect te combineren met een wandel- of fietstocht door het unieke Twentse landschap

Tijdens een fiets- of wandeltocht op zoek naar een plek om even tot rust te komen onder het genot van een kop koffie, heerlijke lunch of een ijskoud biertje? Verscholen achter de perfect verzorgde tuin en het prachtige pand ligt een uitgebreid terras, perfect om even bij te komen. Zoek een plekje uitkijkend op de vijver, badend in het zonlicht of juist in de schaduw onder en van onze grote parasols. De grote parkeerplaats (met oplaadpunt) en het pand lijken natuurlijk heel wat als je aan komt fietsen, maar door de gemoedelijke sfeer die binnen heerst is het voor ieder relaxed en goed vertoeven.

Op vakantie in het prachtige Twente? Vraag naar onze à la carte kaart en laat je een avond culinair verrassen door onze keukenbrigade. Onze medewerkers zorgen dat er diezelfde avond nog een tafeltje voor jullie klaar staat!

Reserveer hier of kom gewoon langs!

'Elk gerecht is een schilderijtje'

Onze referenties

Wij werken onder andere voor:
TWW Twentse weg - en waterbouw bv - vierkant
Friesland Campina - vierkant
Ten Hag - vierkant
Dijkstra Plastics - logo- vierkant
Huiskes Kokkeler - vierkant