Wapen van Beckum
DSC_0650

Boenders Bites | kleine gerechtjes, grootse smaken!

Je rijdt de poort binnen van Het Wapen van Beckum en ziet een imposant Saksisch gebouw voor je. Nadat je de auto of je fiets hebt geparkeerd loop je via de moderne entree naar binnen. In de gang word je begroet door Nick, die je vriendelijk welkom heet. Hij neemt je jas aan en neemt je vervolgens mee naar het restaurant, waar de ambiance een balans is tussen traditioneel en hip. Op de tafels liggen tafelkleden en het visgraad vloertje voegt een eigentijds tintje toe aan de ruimte.

Bij jullie ingedekte tafel aangekomen, nemen jullie plaats en bestellen een drankje. Ga je voor een glas wijn, kies je voor één van de speciaalbieren of iets anders natuurlijk? Terwijl jullie genieten van de drankjes, ontvangen jullie de menukaart. Hierop staan verschillende gerechten, zowel spannende smaakcombinaties als traditonele opties.

Je begint met een voorgerecht en mag twee keuzes maken. Kies je voor de carpaccio of de geitenkaas beignet? Gelukkig mag je twee voorgerechten kiezen, dus waarom niet beide proberen? De soepen op het menu zijn even divers, en daarvan kun je er één kiezen. Voor het hoofdgerecht mag je wederom twee keuzes maken. Tot slot staan er verschillende desserts op het menu, waaruit je er wederom één kunt kiezen.

Naast de heerlijke gerechten zijn er natuurlijk ook passende wijnen beschikbaar. Aan het einde van de avond verlaten jullie het restaurant en denken alleen maar: wanneer mogen we weer terugkomen?

Lijkt dit jou ook wel wat?

Dat snappen we heel goed!

Reserveer snel voor een unieke culinaire avond bij ons restaurant. Geniet van twee voorgerechten, een soep, twee hoofdgerechten en een dessert, alles voor slechts €39,50 per persoon!

Sfeerbeelden

Kleine gerechtjes, grootse smaken!