Event Kalender | 2021

Slide One
Slide One

Eventkalender | 2021

Klik hier voor onze Eventkalender 2021!

Dit jaar hebben we weer een aantal eigen evenementen (geheel coronaproof opgezet). Deze evenementen zijn bij lekker weer onder de stretchtent in onze Engelse Tuin en bij minder weer binnen in Het Wapen van Beckum.

Wat houdt het precies in?

Voor ieder evenement maken we een nieuwe pagina aan waarop u kunt reserveren, houd hiervoor ook onze Facebook pagina in de gaten!

Vacature | chef-kok
Team

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en lijkt het je wat om als chef-kok aan de slag gaan in ons restaurant en kun je daarnaast ook de culinaire invulling van onze party accommodatie en  event-catering verzorgen…. Dan ben jij geknipt voor ons! Het Wapen van Beckum | Boenders Catering te Beckum (Hengelo) is […]

Wijnproeverij
210419245_4520759817934123_8315896014982263023_n

Wijnproeverij 15 augustus 2021 We hebben weer een leuke proeverij voor jullie in petto, dit keer in het teken van Oostenrijkse wijnen, wil jij meer weten over wijnen, meld je dan aan voor de wijnproeverij! 6 proefwijnen Deskundige uitleg over de wijnen 6 kleine bijpassende hapjes € 15,00 per persoon Wijnproeverij   Seafood Night 3 […]

Pubquiz

Zaterdag 24 juli 2021 | 20.00 uur  Een pubquiz is een activiteit die perfect is om een avond een stuk gezelliger mee te maken. Kies een teamnaam, een teamleider en zoek mensen met veel algemene kennis, want die ga je nodig hebben! Van vragen over muziek, tot vragen over de Corona crisis, alles zit in […]

Tot snel bij Het Wapen van Beckum!

Leave your comment