Event Kalender | 2021

Slide One
Slide One

Eventkalender | 2021

Klik hier voor onze Eventkalender 2021!

Dit jaar hebben we weer een aantal eigen evenementen (geheel coronaproof opgezet). Deze evenementen zijn bij lekker weer onder de stretchtent in onze Engelse Tuin en bij minder weer binnen in Het Wapen van Beckum.

Wat houdt het precies in?

Voor ieder evenement maken we een nieuwe pagina aan waarop u kunt reserveren, houd hiervoor ook onze Facebook pagina in de gaten!

Vacature | chef-kok
Team

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en lijkt het je wat om als chef-kok aan de slag gaan in ons restaurant en kun je daarnaast ook de culinaire invulling van onze party accommodatie en  event-catering verzorgen…. Dan ben jij geknipt voor ons! Het Wapen van Beckum | Boenders Catering te Beckum (Hengelo) is […]

Tot snel bij Het Wapen van Beckum!

Leave your comment